ByggExpo – Byggenæringens møteplass for regionens prosjekter

Byggenæringens møteplass for regionens prosjekter

Nye lokasjoner for 2018 kommer

Møteplass - Mennesker - Muligheter

Legg til i min kalender 03/08/2017 9:00 03/09/2017 16:00 Europe/Oslo ByggExpo - Grieghallen, Bergen, Dovregubbens hall Grieghallen, Bergen, Dovregubbens hall 60.3888646,5.3260098 ByggExpo tone@byggexpo.no false MM/DD/YYYY

Seminarprogram

FRI INNGANG - REGISTRER KODE HER

Har du ikke kode klikk her

Din møteplass for regional vekst og utvikling

Møt folkene i lokale prosjekter

Vi bygger og organiserer en effektiv, todagers regional møteplass for offentlig og privat sektor i byggenæringen. Her skal man se, bli sett, og treffe «de rette folkene» for fremtidig samarbeid.

Bidra til lokal vekst

Norsk regional- og distriktspolitikk satser på bærekraftige byer, tettsteder og sterke distrikter. Bli med og bidra til viktig og lønnsom verdiskapning.

Få faglig påfyll

Vi inviterer ulike fagmiljøer til foredrag, konferanser og seminarer. Her får du innsikt i planlagte og pågående prosjekter i din region. Lær mer om fremtidens byggenæring og digitale bygnings- informasjonsmodeller (BIM). Spennende aktører presenterer nytteverdien av å simulere et bygg i 3D, for å avdekke eventuelle feil før realisering på byggeplassen.

Delta på sosiale aktiviteter

Vi arrangerer en uformell «after work»-samling, hvor du kan myldre og slå av en prat. Kanskje du møter din nye samarbeidspartner eller investor over en kaffe eller en matbit?

Relasjoner skapes best ansikt til ansikt

«ByggExpo er en tids- og kostnadseffektiv møteplass for byggenæringen.»

ByggExpo – for alle aktører i den regionale byggenæringen

Utstillere

Tilbydere av varer og tjenester viser seg frem, for mulige oppdrag. De sier ja til å være med i regionens fremtidige prosjekter! Oppdragsgivere vil fremme egne prosjekter, få tilbud og inngå avtaler til offentlige og private anskaffelser.

Besøkende

Vi inviterer fagfolk fra byggenæringen, politikere, innkjøpere, beslutningstagere, gründere, investorer, studenter, lærlinger og alle andre som følger utviklingen i den regionale byggenæringen.

Det skal være enkelt å møtes på ByggExpo!

Siste nytt

Lær hvordan innovative byggherrer kan bidra til NOx-reduksjon

Asak Miljøstein, i samarbeid med Bellona og OREEC, inviterer utbyggere, eiendomsbesittere, kommuner, politikere, forskere og andre klimainteresserte til foredrag om...

Les mer
ByBo gjør opp status for Zero Village Bergen på ByggExpo 8. mars

Boligutvikleren ByBo AS kommer på ByggExpo 8. mars og forteller om status for pilotprosjektet Zero Village Bergen.   Tekst: Majken...

Les mer
Disse møter du på ByggExpo i Bergen, Grieghallen 8. – 9. mars

Her får du oversikt over hvilke aktører som bidrar på Vestlandets nye møteplass for byggenæringen, ByggExpo 8. – 9. mars....

Les mer

Samarbeidspartnere

Vis deg frem i regionen - delta på ByggExpo

Meld meg på!